UA-27561447-1 Red Hot Chili Peppers fans.gr: 12/14/11

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ RED HOT CHILI PEPPERS ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

  ΑΥΡΙΟ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ! 

Το όνειρο κάθε Rocker (και όχι μόνο) επιτέλους θα γίνει πραγματικότητα! Η πληροφορία κατέφθασε σήμερα απο τον αγαπητό αρχισυντάκτη του "Mix Grill.gr" Γιώργο Μπαλιώτη.Όπως ήδη γνωρίζoυμε το μόνο που έμενε να συμφωνηθεί ήταν η διοργανώτρια εταιρία...Σύμφωνα με την πηγή μας λοιπόν,την συναυλία θα την διοργανώσει η DiDi music η οποία μετράει χρόνια εμπειρίας στο χώρο και απεδείχθη καταλληλότερη (σε προηγούμενο άρθρο έχω αναφέρει τα "μεγάλα" ονόματα που έχουμε απολαύσει χάρη στη DiDi).
Ολες οι πληροφορίες βρίσκονται στο newsletter της εταιρίας,η οποία λέει πως θα κοινοποιήσει την είδηση αύριο 15/12 στις 14:00 το μεσημεράκι...Οπότε αφενός μεν, μάθαμε και πάλι νωρίτερα τα νέα,αφετέρου θα πρέπει να περιμένουμε άλλες 14 περίπου ώρες για την επίσημη ανακοίνωση!Εχουμε υπομονή μιας και τους περιμένουμε ήδη χρόνια ολόκληρα!! Δείτε τα links παρακάτω,παραθέτω και της DiDi για όποιον θέλει να το δεί πρώτος αύριο!Θα το δούμε και απο το official των Peppers φυσικά...


*Στο group μας θα συζητηθούν ιδέες για το καλωσόρισμα του συγκροτήματος, μην ξεχάσετε να postaρετε και τη δική σας αν η ιδέα απαιτεί ομαδικό πνεύμα και συνεργασία!


            DiDi MUSIC                    Mix Grill            θελω συναυλια των RHCP...            








Δημοφιλείς αναρτήσεις

WHAT'S THE TIME THERE?