UA-27561447-1 Red Hot Chili Peppers fans.gr: Οι Red Hot Chili Peppers στο Rockwave ??

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Οι Red Hot Chili Peppers στο Rockwave ??

  Εν αναμονή των συναυλιακών εξελίξεων,οι φήμες καλά κρατούν ! Οι Red Hot Chili Peppers φαίνεται πως θέλουν να αιφνιδιάσουν το ελληνικό κοινό και αυτό γιατί ήδη, ανακοίνωσαν συνεχόμενες συναυλίες για 27, 28, 29, 30 και 31 Αυγούστου σε Τσεχία, Λιθουανία, Κροατία, Εσθονία και Ρουμανία αντίστοιχα, ενώ εξακολουθούν να αφήνουν κενό το διάστημα 2-10/9/12 που υποτίθεται πως θα επιλέξουν ακόμα δύο τοποθεσίες . Σίγουρα η συναυλία στη Βουλγαρία θα τους φέρει κοντά μας και πρακτικά (αν μας υπολογίσουν) θα βόλευε να έρθουν στην Ελλάδα 2 ή 4 Σεπτεμβρίου.
  Επειδή όμως τίποτα απο αυτά δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως, οφείλω να καταγράψω το τί ακούγεται μιας και οι περισσότεροι φίλοι της Ροκ, αγωνιούν για τα τεκταινόμενα . Φίλος, γνωστός αρθρογράφος και πιστός φαν των Peppers, είναι σίγουρος πως θα τους δεί στο Rockwave ! Εδώ που τα λέμε οι Peppers, την 1 Ιουλίου θα βρίσκονται στο Βέλγιο και 3 Ιουλίου θα παίξουν στην Ελβετία . Ενώ λοιπόν φαίνεται να έχουν ανοδική πορεία στο χάρτη (και όντως πήραν τη σοφή απόφαση να συνεχίσουν με Ρωσία) η συναυλία στη Ρωσία θα γίνει....στις 20 Ιουλίου ! Επομένως, υπάρχει ακόμα ένα μεγάλο κενό στο πρόγραμμά τους απο 3 εως 20 Ιουλίου, κατά το οποίο στην Ελλάδα συμπτωματικά, θα έχουμε Rockwave ! Είναι ιδανικό διάστημα για να κάνουν διακοπές, ή να κανονίσουν να μας επισκεφθούν στα πλαίσια της super αυτής διοργάνωσης . Οι επίσημες ανακοινώσεις των ονομάτων που θα παρευρεθούν στο Rockwave, θα γίνουν στις 13 Δεκεμβρίου, τις μέρες δηλαδή που υποτίθεται πως θα ανακοινώσουν και οι Peppers τον ερχομό τους στην Ελλάδα !
 Πάντως όπως και αν γίνει τελικά, οι εκκλήσεις μας φαίνεται να εισακούσθηκαν και είναι σχεδόν σίγουρο πως θα τους δούμε στη χώρα μας...! Να σας υπενθυμίσω πως ένα απο τα τρία ονόματα των υποψήφιων διοργανωτών που διέρρευσε για συναυλία το Σεπτέμβριο, είναι η ''Eleven'' του αγαπητού Ντέμη Νικολαίδη . Προσωπικά τον θαυμάζω και πιστεύω πως έχει τα balls να το καταφέρει . Αν επιβεβαιωθεί η άλλη εκδοχή, τα εισιτήρια για το Rockwave κοστίζουν μόλις 65 ευρώ / weekend plus camping !

* Ο λόγος που δεν δημοσιεύω τα θέματα μου ταυτόχρονα με άλλους, είναι το ότι  δεν θέλω να ''αναμασάμε'' συνεχώς τα ίδια και τα ίδια - όλοι ! Γενικά, θα πρέπει να περιμένουμε στη σειρά μας μέχρι να επισημοποιηθεί το ζητούμενο !

C.S 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Leave a comment-Σχολιάστε!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

WHAT'S THE TIME THERE?