UA-27561447-1 Red Hot Chili Peppers fans.gr: Θα έρθουν οι Red Hot Chili Peppers στην Ελλάδα;

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Θα έρθουν οι Red Hot Chili Peppers στην Ελλάδα;

   Απο το καλοκαίρι που πέρασε,οι φήμες ''οργιάζουν'',οι αρθρογράφοι δηλώνουν σίγουροι και εμείς περιμένουμε με αγωνία να ενταχθεί επισήμως η χώρα μας στο συναυλιακό πρόγραμμα των RHCP.  
  'Eντονη φημολογία υπήρξε και το 2007 όμως τελικά οι Peppers αποφάσισαν να κάνουν ένα ''διάλειμμα'' λέγοντας πώς μετά απο δύο συνεχόμενα έτη περιοδείας ανα το κόσμο,ήταν ανέφικτο να συνεχίσουν! Πέρασαν τέσσερα χρόνια απο τότε και 28 συνολικά,το ελληνικό κοινό πλέον ΑΠΑΙΤΕΙ να τους δεί live στην Ελλάδα και φαίνεται πως αυτή τη φορά θα ανταποκριθούν!

  Προς το παρόν δεν έχουν διαψεύσει κανένα δημοσίευμα που τους θέλει να έρχονται και επιπλέον,ακούγεται πως εκρεμμούν δύο ανακοινώσεις για το διάστημα 2-10/9/12, εκ των οποίων η μία θα αφορά εμάς.Οι εγχώριες πηγές το επιβεβαιώνουν και μάλιστα κάποιοι αναφέρουν την ''Eleven'' του Ντέμη Νικολαίδη ως διοργανώτρια εταιρεία...

  Πρόσφατα ο Δ.Κανελλόπουλος παρέθεσε το story λέγοντας πως τρείς είναι οι ενδιαφερόμενοι promoters-το συγκρότημα θα επιλέξει τον πιό αξιόπιστο κρίνοντας απο την εμπειρία  και την προσφορά του στο χώρο-το ζήτημα είναι να καταφέρει να βγάλει εις πέρας μια τόσο μεγάλη συναυλία...!

  Πάντως,η αγωνία μας δεν παρατείνεται για πολύ ακόμα,οι επόμενες ανακοινώσεις θα αναρτηθούν εντός των ημερών!

C.S

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Leave a comment-Σχολιάστε!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

WHAT'S THE TIME THERE?