UA-27561447-1 Red Hot Chili Peppers fans.gr: Γίνε το support των RHCP (και δώσε την ευκαιρία σε όσους σε ψηφίσουν,να κερδίσουν απο 1 ΔΙΠΛΟ εισιτήριο...) !

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Γίνε το support των RHCP (και δώσε την ευκαιρία σε όσους σε ψηφίσουν,να κερδίσουν απο 1 ΔΙΠΛΟ εισιτήριο...) !

  Σας έχουμε συναρπαστικά νέα!Το "jumping fish" της Cosmote,ανακοίνωσε διαγωνισμό προκειμένου να βρεθεί το συγκρότημα που θα ανοίξει την συναυλία των RHCP στην Ελλάδα!Αν είστε νέος καλλιτέχνης ή έχετε συγκρότημα, αρπάξτε την ευκαιρία.Εχετε πιθανότητες να ζήσετε την υπέρτατη εμπειρία, να διαδώσετε τη μουσική σας και να παρουσιάσετε τη δουλειά σας μπροστά σε χιλιάδες άτομα!Στη διαδικασία ψηφοφορίας για την ανάδειξη του νικητή, συμμετέχει και το κοινό.
  Η Cosmote θα επιβραβεύσει τη συμμετοχή του κόσμου με ακόμα ένα έπαθλο.Κάνουμε εγγραφή στο "jumping fish" , ψηφίζουμε το αγαπημένο μας συγκρότημα και μπαίνουμε αυτομάτως στην κλήρωση για 50 ΔΙΠΛΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ !

Αναλυτικά οι λεπτομέρειες για τη διαδικασία ανάδειξης και τις φάσεις του διαγωνισμού βρίσκονται παρακάτω:

1η φάση:
Διάρκεια δήλωσης συμμετοχών: 3/4/2012-11/5/2012
Upload τραγουδιών από καλλιτέχνες/συγκροτήματα μέχρι 11/5/2012
Ψηφοφορία κοινού μέχρι 13/5/2012
Επιλογή 5άδας, 2 από το κοινό (τα 2 τραγούδια με τις περισσότερες ψήφους) και 3 από την επιτροπή

2η φάση:
Live performance και επιλογή 3άδας
Ημερομηνία διεξαγωγής live: 1η Ιουνίου 2012
Τα 5 επιλεχθέντα συγκροτήματα/καλλιτέχνες από κοινό και επιτροπή θα ερμηνεύσουν live 2 κομμάτια (το venue και η ώρα διεξαγωγής θα ανακοινωθεί από το jumpingfish.gr). Από αυτή τη φάση θα προκριθούν τα 3 συγκροτήματα τα οποία και θα αποσταλούν στο management των Red Hot Chili Peppers για την τελική επιλογή!Η 3άδα θα προκύψει ως εξής:
1 από το κοινό μέσω live ψηφοφορίας,2 από την επιτροπή

 3η φάση:
Τελική επιλογή νικητή από τους Red Hot Chili Peppers Περίπου 1 μήνα πριν τη συναυλία το management group των Red Hot Chili Peppers θα επιλέξει ποιος από τους 3 φιναλίστ θα είναι αυτός που θα αποτελέσει το support group της συναυλίας!

Eτοιμάστε το κομμάτι που πιστεύετε πως θα σας εξασφαλίσει τη νίκη και ανεβάστε το εδώ. Επιπλέον, εδώ θα δείτε πώς μπορείτε να κερδίσετε διπλά εισιτήρια για τη συναυλία.Καλή επιτυχία!

Με την ευκαιρία,δεν ξεχνάμε πως το Σάββατο 14/04/12 οι RHCP θα παρευρεθούν στην τελετή ένταξης στο Rock and Roll Hall of Fame...enjoy them!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Leave a comment-Σχολιάστε!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

WHAT'S THE TIME THERE?