UA-27561447-1 Red Hot Chili Peppers fans.gr: Θα είμαστε εκεί πριν τις 21:30!

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Θα είμαστε εκεί πριν τις 21:30!

  Στην παρούσα φάση, οι Έλληνες διχάζονται ακόμα και για τη μεγαλύτερη συναυλία των τελευταίων χρόνων! Άλλοι πωλούν τα εισιτήρια τους και άλλοι μετρούν αντίστροφα τις ώρες, μέχρι να δουν τους Peppers επι σκηνής...Οι πόρτες ανοίγουν στις 17:30,το συγκρότημα της ηθοποιού Σάννυ Χατζηαργύρη "Sunny Side Of The Razor", καθώς και οι Aaak θα φροντίσουν για την προθέρμανση του κοινού.Το αγαπημένο μας συγκρότημα θα εμφανιστεί περίπου στις 21:30, αλλά καλό θα είναι, να είμαστε όλοι ήδη εκεί καθώς θα γίνεται το αδιαχώρητο! Θα είναι ένα υπέροχο απόγευμα και αξίζει να απολαύσουμε από την αρχή ως το τέλος, ότι έχουν ετοιμάσει για εμάς.
  Αύριο είναι η τελευταία ευκαιρία για όσους δεν έχουν αγοράσει ακόμα εισιτήριο.Υπάρχουν ελάχιστα διαθέσιμα στο Ticket House (Πανεπιστημίου 42, Αθήνα) και αν δεν τα καταφέρετε, μπορείτε να απευθυνθείτε σε ιδιώτες, βλέποντας τις αγγελίες τους εδώ.
  'Oπως ήταν αναμενόμενο, οι RHCP ήρθαν νωρίτερα στην όμορφη Ελλάδα μας (Κυριακή).Κάποιοι είδαν τον Flea στο Μοναστηράκι μόνο του και άλλοι τον Chad στο Σύνταγμα, ενώ ο Anthony κυκλοφόρησε μεν, αλλά δεν άφησε ούτε στιγμή τον γιο του.
   Όσο για αύριο, η μεγάλη απορία αλλά και έκπληξη θα είναι το setlist του συγκροτήματος.Οι προβλέψεις δεν ισχύουν, εφόσον οι Red Hot Chili Peppers επιλέγουν διαφορετικά κομμάτια κάθε φορά που εμφανίζονται. Οι επιτυχίες πολλές, μπορείτε να πάρετε μια ιδέα βλέποντας τα κομμάτια που επέλεξαν σε προηγούμενες συναυλίες εδώ.
  Ένα (επιπλέον) ευχάριστο γεγονός, είναι το Project ''18''...Πρόκειται για δεκαοχτώ νέα κομμάτια που ηχογραφήθηκαν παράλληλα με το τελευταίο τους album και αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στους επόμενους 6 μήνες!
  Προς το παρόν, γνωρίζουμε δυο singles, το ''Magpie's on Fire'' και το ''Victorian Machinery'', τα οποία θα κυκλοφορήσουν επίσημα στις 11.09.12...Enjoy!




Ραντεβού στο ΟΑΚΑ! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Leave a comment-Σχολιάστε!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

WHAT'S THE TIME THERE?