UA-27561447-1 Red Hot Chili Peppers fans.gr: Περάσαμε υπέροχα!

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Περάσαμε υπέροχα!

 'Oλοι όσοι έχουν να πουν αρνητικές κριτικές για τη συναυλία, είναι απλώς κομπλεξικοί! Εξάλλου, τα θέματα ήχου, στησίματος σκηνής και άλλα λειτουργικά, αφορούν τη διοργανώτρια εταιρεία και όχι το συγκρότημα.
  Αντικειμενικά, οι Red Hot Chili Peppers ήταν πολύ καλοί και αποθεώθηκαν επάξια.Στην αρένα έγινε χαμός (και δεν μετανιώσαμε καθόλου που δώσαμε τα FOS και κάτσαμε κερκίδες!).Το κοινό περίπου 60.000 άτομα...ΟΛΟΙ τραγούδησαν-χτυπήθηκαν-τα έσπασαν και διασκέδασαν.Εντυπωσιακή ήταν και η ηλικιακή ''γκάμα'' των θαυμαστών...μωρά, παππούδες και πιτσιρικαρία έγιναν ένα, αποδεικνύοντας την διαχρονικότητα αλλά και την ποιότητα της μουσικής των RHCP.
   Οι θαραλλέοι και αποφασισμένοι fans που επέλεξαν και πλήρωσαν για να είναι μπροστά, έπιασαν θέσεις απο νωρίς, ενώ δεν είναι λίγοι όσοι ξενύχτησαν μετά την συναυλία προκειμένου να πάρουν αυτόγραφα και να μιλήσουν για λίγο με τους πολυβραβευμενους πλέον θρύλους.Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία, οι οικογενειάρχες αλλά και όσοι ήθελαν να απολάυσουν τη βραδιά αραχτοί, επέλεξαν κερκίδες, δηλαδή αριθμημένες θέσεις.Η συναυλία ξεκίνησε 21:45 και όλοκληρώθηκε δυο ώρες μετά.
   Όσο αφορά τη διοργάνωση, όλοι θα θέλαμε να βρίσκεται στη μέση η σκηνή και να είναι άψογος ο ήχος, όλοι θα θέλαμε να λειτουργεί και η πίσω οθόνη, όλοι θα θέλαμε να ακούμε μουσική αντί για σποτάκια της cosmote και της heineken και άλλα πολλά, διότι οι απαιτήσεις είναι πάντα πολλές και τίποτα δεν είναι τέλειο.Μην ξεχναμε όμως, πως εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στη χώρα μας.Τα λάθη διορθώνονται απο τους διοργανωτές και το management team των συγκροτημάτων μετά την πρώτη εμπειρία. Αναμένουμε να τους δούμε ξανά, εφόσον ο Anthony Kiedis ευχήθηκε να είμαστε καλά μέχρι να ξαναβρεθούμε!
  Οι κακές γλώσσες (αλλά και όσοι δεν πήγαν) έσπευσαν να κατηγορήσουν τους πάντες και τα πάντα εκ των υστέρων. Θίγουν προσωπικότητες λέγωντας πως ''οι Peppers είναι υπερόπτες'' κάτι που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα εφόσον υπάρχει ο Flea και κρατάει τις ισορροπίες. Ο Flea ευχαρίστησε το κοινό και τους Έλληνες πολλές φορές.Είπε καλά λόγια και ευχές, ήταν προσιτός, έδωσε αυτόγραφα, περπάτησε στη σκηνή με τα χέρια, έπαιξε δυνατά και γενικώς έδωσε τον καλύτερό του εαυτό όπως πάντα! Ο Chad απέδειξε για ακόμα μια φορά πόσο σπουδαίος drummer είναι και λίγο πριν μας αποχαιρετήσει, πέταξε drumsticks και χαιρέτησε το κοινό χέρι με χέρι, κατεβαίνοντας απο τη σκηνή...ο Josh λόγω του ατυχήματος έπαιξε καθιστός, όμως δεν υστερούσε σε τίποτα σε σχέση με τον John-ήταν φοβερός.Για τον Anthony δεν έχουμε να πούμε πολλά, μείναμε ευχαριστημένοι παρόλο που είπε λίγα λόγια επι σκηνής, εκτός των κομματιών που ερμήνευσε!
  Όλοι όσοι παρακολουθούμε τους Red Hot Chili Peppers για χρόνια, ξέρουμε όχι μόνο την μουσική τους αλλά και τις προσωπικότητές τους. Δεν νοείται να γκρινιάζει κάποιος επειδή δεν τον χαιρέτησε κατ' ιδιαν ο Anthony...δεν το κάνει ποτέ και έτσι είναι.Παρ' όλα αυτά, είναι προσιτός και ευγενικός με όσους θα βρεθούν δίπλα του (και αυτό το λένε οι τυχεροί που τον συνάντησαν εκτός ΟΑΚΑ).
  Μακάρι να τους ξαναδούμε σύντομα...παρά την οικονομική κρίση, οι Έλληνες θα τους τιμήσουν ξανά αν ο πήχης παραμείνει ψηλά και το συγκρότημα συνεχίσει να παράγει επιτυχίες.
 
 Όποιος θέλει, μπορεί να αγοράσει τη συναυλία απο το site τους...
 
 



   
 

3 σχόλια:

  1. Εμένα πάντως μου την έσπασε πολύ η εμφάνιση του απόμακρου Κιιδη, η ανοργανωσια και ο ήχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελπίζω την επόμενη φορά να τους φέρει άλλη εταιρεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι λετε θελατε και χειραψια ? εδω εχετε κανει ντιβες κατι Βανδηδες και Σαγιες και θελετε ο Κιντις να σας λεει και hello .... μια χαρα ηταν και πολυ σας ηταν ........ η συναυλια για αυτους που ξερουν ηταν τελεια , για τους αλλους καλη διασκεδαση στο Φοιβο .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Leave a comment-Σχολιάστε!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

WHAT'S THE TIME THERE?